Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Потреснa сценa во куќата на вујкото на малата Данка: ДЕЦАТА ВЕЛАТ „Еве ја Данка, еве ја Данка“

-Реклама-

– Вујкото на малата Данка го исклучил телевизорот, бидејќи неговите деца секогаш кога ќе видат дојава за исчезнувањето на девојчето, се радуваат и велат: „Еве ја братучетката, еве ја братучетката“ – пишува Новости.

Реклама

Да потсетиме, малата Данка Илиќ од Бор на неполни две години исчезна во вторникот на 26 март. Истрагата открила дека девојката е убиена и тоа било соопштено на 4 април.

-Реклама-

Детето наводно било удрено од автомобил од Срѓан Јанковиќ и Дејан Драгијевиќ. Несреќната девојка по ударот била жива, но се удавила.

-Реклама-

Оттогаш трага по телото на Данка. Таткото и братот на Дејан Драгијевиќ се уапсени под сомнение дека помагале во делото. Далибор починал во притвор, додека на Радет му е одреден притвор.

Далибор Драгијевиќ беше погребан вчера на селските гробишта.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Потреснa сценa во куќата на вујкото на малата Данка: ДЕЦАТА ВЕЛАТ „Еве ја Данка, еве ја Данка“

-Реклама-

– Вујкото на малата Данка го исклучил телевизорот, бидејќи неговите деца секогаш кога ќе видат дојава за исчезнувањето на девојчето, се радуваат и велат: „Еве ја братучетката, еве ја братучетката“ – пишува Новости.

Реклама

Да потсетиме, малата Данка Илиќ од Бор на неполни две години исчезна во вторникот на 26 март. Истрагата открила дека девојката е убиена и тоа било соопштено на 4 април.

Детето наводно било удрено од автомобил од Срѓан Јанковиќ и Дејан Драгијевиќ. Несреќната девојка по ударот била жива, но се удавила.

Оттогаш трага по телото на Данка. Таткото и братот на Дејан Драгијевиќ се уапсени под сомнение дека помагале во делото. Далибор починал во притвор, додека на Радет му е одреден притвор.

Далибор Драгијевиќ беше погребан вчера на селските гробишта.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО