Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Тешка сообраќајна несреќа во Македонија – на асфалтот лежат голем број на бегалци

-Реклама-

Тешка сообраќајна несреќа во Македонија – на асфалтот лежат голем број на бегалци

Реклама

Тешка сообраќајна несреќа се случи вечерва на регионалниот пат Радовиш-Штип, пренесува Фокус.

-Реклама-

Од она кое може да се забележи на терен, превртено е товарно возило, а покрај патот стојат, но и лежат голем број на бегалци.

-Реклама-

Пристигнато е едно полициско возило. Се очекуваат повеќе информации подоцна.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Тешка сообраќајна несреќа во Македонија – на асфалтот лежат голем број на бегалци

-Реклама-

Тешка сообраќајна несреќа во Македонија – на асфалтот лежат голем број на бегалци

Реклама

Тешка сообраќајна несреќа се случи вечерва на регионалниот пат Радовиш-Штип, пренесува Фокус.

Од она кое може да се забележи на терен, превртено е товарно возило, а покрај патот стојат, но и лежат голем број на бегалци.

Пристигнато е едно полициско возило. Се очекуваат повеќе информации подоцна.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО