Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Слободан почина премногу млад имаше само 34 години – почина познатиот шампион во фитнес и бодибилдинг Јанковиќ

-Реклама-

На 34-годишна возраст почина повеќекратниот српски државен шампион во фитнес и бодибилдинг, Слободан Јанковиќ.

Реклама

Роден е во Ужице во 1990 година. Слободан го посвети својот живот на усовршување на своето тело, но и инспирација на другите да ги постигнат своите најдобри верзии.

-Реклама-

Неговата љубов кон бодибилдингот не беше само физичка, работеше и со реномирани тренери како што е прославениот Миодраг Прљевиќ.

-Реклама-

Слободан стана повеќекратен национален шампион, освојувајќи титули и во Србија и на меѓународно ниво.Надвор од теретана, Слободан навистина имал грст интереси и хоби. Неговата љубов кон природата и животните, особено кон неговите омилени – брадести агами, можеше да се забележи на неговите чести фотографии со домашни миленици.

Тој, исто така, го поминувал своето време надвор од салата во уметнички потфати, создавајќи и сликајќи модели и фигури

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Слободан почина премногу млад имаше само 34 години – почина познатиот шампион во фитнес и бодибилдинг Јанковиќ

-Реклама-

На 34-годишна возраст почина повеќекратниот српски државен шампион во фитнес и бодибилдинг, Слободан Јанковиќ.

Реклама

Роден е во Ужице во 1990 година. Слободан го посвети својот живот на усовршување на своето тело, но и инспирација на другите да ги постигнат своите најдобри верзии.

Неговата љубов кон бодибилдингот не беше само физичка, работеше и со реномирани тренери како што е прославениот Миодраг Прљевиќ.

Слободан стана повеќекратен национален шампион, освојувајќи титули и во Србија и на меѓународно ниво.Надвор од теретана, Слободан навистина имал грст интереси и хоби. Неговата љубов кон природата и животните, особено кон неговите омилени – брадести агами, можеше да се забележи на неговите чести фотографии со домашни миленици.

Тој, исто така, го поминувал своето време надвор од салата во уметнички потфати, создавајќи и сликајќи модели и фигури

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО