Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Спектакл во најава: Концерт на балканската сензација и голема ѕвезда Теа Таировиќ во АЛЕ-ДАР ПРЕМИУМ хотел и ресторан

-Реклама-

На 26 Април со почеток од 21:00 часот не очекува голем спектакл и настан за кој веруваме дека долго ќе се зборува и раскажува.

Реклама

Балканската сензација, ѕвездата која руши рекорди мега популарната Теа Таировиќ во хотел и ресторан АЛЕ-ДАР ПРЕМИУМ хотел и ресторан во срцето на Кочани.

-Реклама-

Како што ни кажуваат од менаџерскиот тим на АЛЕ-ДАР ПРЕМИУМ хотел и ресторан се спрема голем концерт со најврвно озвучување и осветлување што ќе ја направи вечерта уште поспектакуларна.

-Реклама-

Резервациите се строго ограничен број места со стандарни пијалоци и вип дел со премиум пијалоци.

Влезници во претпродажба по цена од 1000мкд во просториите на АЛЕ-ДАР ПРЕМИУМ Ресторан и онлајн на: www.kupikarta.com/event-details.nspx?eventid=5576 (задолжителна предрезервација)

Информации и резервации:
☎️033/278-001;📱072/278-001;📱078/246-144;

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Спектакл во најава: Концерт на балканската сензација и голема ѕвезда Теа Таировиќ во АЛЕ-ДАР ПРЕМИУМ хотел и ресторан

-Реклама-

На 26 Април со почеток од 21:00 часот не очекува голем спектакл и настан за кој веруваме дека долго ќе се зборува и раскажува.

Реклама

Балканската сензација, ѕвездата која руши рекорди мега популарната Теа Таировиќ во хотел и ресторан АЛЕ-ДАР ПРЕМИУМ хотел и ресторан во срцето на Кочани.

Како што ни кажуваат од менаџерскиот тим на АЛЕ-ДАР ПРЕМИУМ хотел и ресторан се спрема голем концерт со најврвно озвучување и осветлување што ќе ја направи вечерта уште поспектакуларна.

Резервациите се строго ограничен број места со стандарни пијалоци и вип дел со премиум пијалоци.

Влезници во претпродажба по цена од 1000мкд во просториите на АЛЕ-ДАР ПРЕМИУМ Ресторан и онлајн на: www.kupikarta.com/event-details.nspx?eventid=5576 (задолжителна предрезервација)

Информации и резервации:
☎️033/278-001;📱072/278-001;📱078/246-144;

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО