Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

Нека ти е светол патот Драгче, беше привилегија да се запознае храбра жена како тебе – македонската министерка се опрости од својата соработничка

-Реклама-

Јована Тренчевска, доскорешната министерка за труд и социјална политика, сподели тажна вест на социјалните мрежи.

Реклама

Да се запознае храбра жена како Драгче наша е привилегија на овој свет. Беше нашиот разум кога беше потребно, беше нашиот глас кога бевме најтивки и беше позитивната енергија кога деновите беа тешки!

-Реклама-

На наша огромна тага вчера вечер кабинетот остана без нашата личност која имаше добар збор, совет, трпение и разбирање за секого од нас.

-Реклама-

Твојот аманет за добри дела и вистинско пријателство ќе остане со нас.

Нека ти е светол патот.
Почивај во мир!

За последен поздрав телото ќе биде изложено утре, 14.04.2024 година
од 11 часот до 12 часот во капелата на гробиштата во Бутел.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Нека ти е светол патот Драгче, беше привилегија да се запознае храбра жена како тебе – македонската министерка се опрости од својата соработничка

-Реклама-

Јована Тренчевска, доскорешната министерка за труд и социјална политика, сподели тажна вест на социјалните мрежи.

Реклама

Да се запознае храбра жена како Драгче наша е привилегија на овој свет. Беше нашиот разум кога беше потребно, беше нашиот глас кога бевме најтивки и беше позитивната енергија кога деновите беа тешки!

На наша огромна тага вчера вечер кабинетот остана без нашата личност која имаше добар збор, совет, трпение и разбирање за секого од нас.

Твојот аманет за добри дела и вистинско пријателство ќе остане со нас.

Нека ти е светол патот.
Почивај во мир!

За последен поздрав телото ќе биде изложено утре, 14.04.2024 година
од 11 часот до 12 часот во капелата на гробиштата во Бутел.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО