Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

МИСЛАМ ДЕКА ДАНКА Е ЖИВА, НЕ ЗНАМ ЗОШТО БАРААТ ТЕЛО: Карлеуша изнесе теорија за исчезнатото девојче, еден детал не и дава мир!

-Реклама-

Јелена Карлеуша призна дека верува дека Данка Илиќ е се уште жива – не разбира зошто не го бараат девојчето, туку телото.

Реклама

Музичката ѕвезда Јелена Карлеуш денеска се појави во огнено издание во нашиот главен град, кое го привлече вниманието на сите. Карлеуша облече тесно јоргованско издание, кое одлично ја истакна нејзината фигура.

-Реклама-

На медиумската конференција на која беше присутна и екипата на порталот Република, таа зборуваше за претстојниот настап на фестивалот што го организира Ниш за млади, за односите со колегите, но и за Данка Илиќ, девојката која беше брутално убиена. , а по чие тело се трага сега:

-Реклама-

– Не знам зошто жалиме девојка за која ништо не знаеме, зошто не ја бараме девојката Данка, туку телото. Сето тоа ми е голема забуна, мислам, како и на сите вас… не знам, додека не се докаже спротивното, никогаш не би го барала телото, туку Данка.

Не знам, верувам, мислам дека девојчето е живо, мое право е така да мислам – коментира Јелена Карлеуша.

Извор: republika.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

МИСЛАМ ДЕКА ДАНКА Е ЖИВА, НЕ ЗНАМ ЗОШТО БАРААТ ТЕЛО: Карлеуша изнесе теорија за исчезнатото девојче, еден детал не и дава мир!

-Реклама-

Јелена Карлеуша призна дека верува дека Данка Илиќ е се уште жива – не разбира зошто не го бараат девојчето, туку телото.

Реклама

Музичката ѕвезда Јелена Карлеуш денеска се појави во огнено издание во нашиот главен град, кое го привлече вниманието на сите. Карлеуша облече тесно јоргованско издание, кое одлично ја истакна нејзината фигура.

На медиумската конференција на која беше присутна и екипата на порталот Република, таа зборуваше за претстојниот настап на фестивалот што го организира Ниш за млади, за односите со колегите, но и за Данка Илиќ, девојката која беше брутално убиена. , а по чие тело се трага сега:

– Не знам зошто жалиме девојка за која ништо не знаеме, зошто не ја бараме девојката Данка, туку телото. Сето тоа ми е голема забуна, мислам, како и на сите вас… не знам, додека не се докаже спротивното, никогаш не би го барала телото, туку Данка.

Не знам, верувам, мислам дека девојчето е живо, мое право е така да мислам – коментира Јелена Карлеуша.

Извор: republika.rs

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО