Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

(ВИДЕО) СНЕГ утрово во овој град во Македонија, еве до кога ќе трае студениот бран – Славчо Попоски со нови информации

-Реклама-

(ВИДЕО) СНЕГ утрово на ова место во Македонија, еве до кога ќе трае студениот бран – Славчо Попоски со нови информации

Реклама

Ладниот бран кој од изминатата ноќ ја зафати нашата територија, услови на планините и тоа особено во западните и во северозападните предели од државава врнежите од дожд да преминат во врнежи од снег.

-Реклама-

Утрово снег вее и во селото Горна Белица, Јабланица кај Струга

-Реклама-

Студениот бран и со чести врнежи ќе се задржи и во наредните денови кај нас.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) СНЕГ утрово во овој град во Македонија, еве до кога ќе трае студениот бран – Славчо Попоски со нови информации

-Реклама-

(ВИДЕО) СНЕГ утрово на ова место во Македонија, еве до кога ќе трае студениот бран – Славчо Попоски со нови информации

Реклама

Ладниот бран кој од изминатата ноќ ја зафати нашата територија, услови на планините и тоа особено во западните и во северозападните предели од државава врнежите од дожд да преминат во врнежи од снег.

Утрово снег вее и во селото Горна Белица, Јабланица кај Струга

Студениот бран и со чести врнежи ќе се задржи и во наредните денови кај нас.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО