Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

НАЈНОВА ВЕСТ: Еве што моментално се проверува во автомобилот каде наводно е убиена малата Данка

-Реклама-

НАЈНОВА ВЕСТ: Еве што моментално се проверува во автомобилот каде наводно е убиена малата Данка

Реклама

Телото на малото девојче Данка Илиќ (2), кое на 26 март годинава беше брутално убиено во Бањско Поле, сè уште не е пронајдено.

-Реклама-

Осомничениот Дејан Драгијевиќ (50) во Вишото јавно обвинителство во Заечар ги изнесе деталите за убиството на детето. Сепак, тој не сакаше да открие каде го фрлил телото на Данка.

-Реклама-

Срѓан Јанковиќ (50) не сакал да зборува за делото, а вчера побарал да му дозволат адвокат по службена должност. Во притвор е и таткото на Дејан Драгијевиќ, кој исто така се бранеше со молчење на обвинувањата дека му помогнал на синот да се ослободи од телото.
< Понатамошни чекори во истрагата за Telegraf.rs најавија од Вишото јавно обвинителство во Заечар. „Вишото јавно обвинителство во Заечар издаде наредба вештаци да ги прегледаат трагите пронајдени во автомобилот на Јавното претпријатие за комунални дејности ‘Водовод’ од Бор“. Сослушувањата на сведоците се во тек. Вчера, во Вишото јавно обвинителство во Заечар дадоа исказ Ивана и Милош Илиќ, родителите на убиената Данка.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

НАЈНОВА ВЕСТ: Еве што моментално се проверува во автомобилот каде наводно е убиена малата Данка

-Реклама-

НАЈНОВА ВЕСТ: Еве што моментално се проверува во автомобилот каде наводно е убиена малата Данка

Реклама

Телото на малото девојче Данка Илиќ (2), кое на 26 март годинава беше брутално убиено во Бањско Поле, сè уште не е пронајдено.

Осомничениот Дејан Драгијевиќ (50) во Вишото јавно обвинителство во Заечар ги изнесе деталите за убиството на детето. Сепак, тој не сакаше да открие каде го фрлил телото на Данка.

Срѓан Јанковиќ (50) не сакал да зборува за делото, а вчера побарал да му дозволат адвокат по службена должност. Во притвор е и таткото на Дејан Драгијевиќ, кој исто така се бранеше со молчење на обвинувањата дека му помогнал на синот да се ослободи од телото.
< Понатамошни чекори во истрагата за Telegraf.rs најавија од Вишото јавно обвинителство во Заечар. „Вишото јавно обвинителство во Заечар издаде наредба вештаци да ги прегледаат трагите пронајдени во автомобилот на Јавното претпријатие за комунални дејности ‘Водовод’ од Бор“. Сослушувањата на сведоците се во тек. Вчера, во Вишото јавно обвинителство во Заечар дадоа исказ Ивана и Милош Илиќ, родителите на убиената Данка.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО