Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

(ВИДЕО) СНЕГ ВО МАКЕДОНИЈА: Во моментов вее снег на ова туристичко место во Македонија

-Реклама-

(ВИДЕО) СНЕГ ВО МАКЕДОНИЈА: Во моментов вее снег на ова туристичко место во Македонија

Реклама

Студен бран пристигна во Македонија, а во Маврово веќе има и бела снежна покривка.

-Реклама-

Како што е објавено видеото на твитер се гледа како паѓа снег во Маврово.

-Реклама-

Сега, сместа во моментов! Неговото величество Маврово – стои во опис на видеото.

Погледнете:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) СНЕГ ВО МАКЕДОНИЈА: Во моментов вее снег на ова туристичко место во Македонија

-Реклама-

(ВИДЕО) СНЕГ ВО МАКЕДОНИЈА: Во моментов вее снег на ова туристичко место во Македонија

Реклама

Студен бран пристигна во Македонија, а во Маврово веќе има и бела снежна покривка.

Како што е објавено видеото на твитер се гледа како паѓа снег во Маврово.

Сега, сместа во моментов! Неговото величество Маврово – стои во опис на видеото.

Погледнете:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО