Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

Почивај во мир Тони! Почина познатиот македонски моторџија, беше голем другар – замина многу млад

-Реклама-

Почивај во мир Тони! Почина познатиот македонски моторџија, беше голем другар – замина многу млад

Реклама

На 48 годишна возраст почина познатиот македонски моторџија Тони Шипка, соопшти неговиот клуб LOWLANDERS MC MACEDONIA на социјалните мрежи.

-Реклама-

– Почина Тони Шипка, човек кој имаше големо срце и беше голем другар.

-Реклама-

Тони беше член на LOWLANDERS MC MACEDONIA. Сочувство до семејството и клубот, до неговите пријатели и блиски. Ќе ни фалиш Тони! Почивај во Мир, стои во објавата.

Погребот ќе се одржи утре на гробиштата во Ѓорче Петров.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Почивај во мир Тони! Почина познатиот македонски моторџија, беше голем другар – замина многу млад

-Реклама-

Почивај во мир Тони! Почина познатиот македонски моторџија, беше голем другар – замина многу млад

Реклама

На 48 годишна возраст почина познатиот македонски моторџија Тони Шипка, соопшти неговиот клуб LOWLANDERS MC MACEDONIA на социјалните мрежи.

– Почина Тони Шипка, човек кој имаше големо срце и беше голем другар.

Тони беше член на LOWLANDERS MC MACEDONIA. Сочувство до семејството и клубот, до неговите пријатели и блиски. Ќе ни фалиш Тони! Почивај во Мир, стои во објавата.

Погребот ќе се одржи утре на гробиштата во Ѓорче Петров.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО