Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

Ненадејно почина Миливое Миша Пантовиќ

-Реклама-

Ненадејно почина Миливое Миша Пантовиќ

Реклама

Пантовиќ пишуваше или соработуваше со Њујорк Тајмс, Ролинг Стоун, Гардијан, БИРН, Ал Џезира, N1, Јурон Њуз, Б92,

-Реклама-

Новинарот Миливое Миша Пантовиќ ненадејно почина во Црна Гора.

-Реклама-

Новинарот Бранко Чечен објави дека починал во изнајмен стан во Црна Гора.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Ненадејно почина Миливое Миша Пантовиќ

-Реклама-

Ненадејно почина Миливое Миша Пантовиќ

Реклама

Пантовиќ пишуваше или соработуваше со Њујорк Тајмс, Ролинг Стоун, Гардијан, БИРН, Ал Џезира, N1, Јурон Њуз, Б92,

Новинарот Миливое Миша Пантовиќ ненадејно почина во Црна Гора.

Новинарот Бранко Чечен објави дека починал во изнајмен стан во Црна Гора.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО