Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

ТАЖНА ВЕСТ: Почивај во мир Иван! Замина премногу млад познатиот режисер и продуцент на 52 годишна возраст Иван Роца

-Реклама-

Роца се пресели во Тајланд пред неколку години, каде што практикуваше биотерапија. Тој е одговорен за бројни видеа од деведесеттите

Реклама

Хрватскиот режисер и продуцент Иван Роца почина на 52-годишна возраст во Тајланд. Веста за неговата смрт преку социјалните мрежи ја сподели неговиот пријател Иван Салечиќ.

-Реклама-

И освен сето ова што е видливо и што останува зад него, еден од моите најнезаборавни впечатоци за Рока е дека тој беше само пријател, полн со поддршка, кој те виде, знаеше да те поддржи, да те охрабри, па дури и да те мобилизира. на таков начин што му веруваш, дури и кога не веруваш во себе.

-Реклама-

Тој можеше да зрачи со леснотија и воздухопловност која беше минлива. За среќа, претходно бев свесен за ова, па навреме му кажав. А желбата за споделување – сè повеќе му правеше смисла кога делеше, од кафе до Краби, ајде, да одиме, нешто. Многу за сите.

Драга Рока, моја пријателка од пред неколку години, од забавата, од градот, од овој свет и сега следниот, не ми се верува дека те нема, од ведро небо и никој што сум го слушнал не може всушност да го направи тоа. Ви благодариме и поздравете ги Олег и Поповиќ – напиша тој.

Рока соработуваше со Џибони и Нина Бадриќ, а во текот на деведесетите создаде бројни спотови.

Пред неколку години, тој се пресели во Тајланд, каде што практикуваше биотерапија, Рока имаше многу талент и капацитет, и капацитет да ги реализира своите таленти, било да е тоа уметност, духовност, бизнис, во што и да го фрлите и каде и да е, во Мароко. , во Загреб, во Вис, во Тајланд, зад себе ќе остави добри работи и добар белег.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ТАЖНА ВЕСТ: Почивај во мир Иван! Замина премногу млад познатиот режисер и продуцент на 52 годишна возраст Иван Роца

-Реклама-

Роца се пресели во Тајланд пред неколку години, каде што практикуваше биотерапија. Тој е одговорен за бројни видеа од деведесеттите

Реклама

Хрватскиот режисер и продуцент Иван Роца почина на 52-годишна возраст во Тајланд. Веста за неговата смрт преку социјалните мрежи ја сподели неговиот пријател Иван Салечиќ.

И освен сето ова што е видливо и што останува зад него, еден од моите најнезаборавни впечатоци за Рока е дека тој беше само пријател, полн со поддршка, кој те виде, знаеше да те поддржи, да те охрабри, па дури и да те мобилизира. на таков начин што му веруваш, дури и кога не веруваш во себе.

Тој можеше да зрачи со леснотија и воздухопловност која беше минлива. За среќа, претходно бев свесен за ова, па навреме му кажав. А желбата за споделување – сè повеќе му правеше смисла кога делеше, од кафе до Краби, ајде, да одиме, нешто. Многу за сите.

Драга Рока, моја пријателка од пред неколку години, од забавата, од градот, од овој свет и сега следниот, не ми се верува дека те нема, од ведро небо и никој што сум го слушнал не може всушност да го направи тоа. Ви благодариме и поздравете ги Олег и Поповиќ – напиша тој.

Рока соработуваше со Џибони и Нина Бадриќ, а во текот на деведесетите создаде бројни спотови.

Пред неколку години, тој се пресели во Тајланд, каде што практикуваше биотерапија, Рока имаше многу талент и капацитет, и капацитет да ги реализира своите таленти, било да е тоа уметност, духовност, бизнис, во што и да го фрлите и каде и да е, во Мароко. , во Загреб, во Вис, во Тајланд, зад себе ќе остави добри работи и добар белег.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО