Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Обилни дождови од СНЕГ на овие патиште низ МАКЕДОНИЈА – БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ препорачува метеорологот Славчо Попоски

-Реклама-

(ВИДЕО) Обилни дождови од СНЕГ на овие патиште низ МАКЕДОНИЈА – БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ препорачува метеорологот Славчо Попоски

Реклама

Како што беше најавено од моја страна, денес на планинскиот превој Стража.

-Реклама-

Kако и на многу повисоки места во западна и во северозападна Македонија има обилни врнежи од снег.

-Реклама-

На видеото подолу можете да погледнете како е денес на Стража.

Внимавајте доколку се движите према овој планински превој.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Обилни дождови од СНЕГ на овие патиште низ МАКЕДОНИЈА – БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ препорачува метеорологот Славчо Попоски

-Реклама-

(ВИДЕО) Обилни дождови од СНЕГ на овие патиште низ МАКЕДОНИЈА – БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ препорачува метеорологот Славчо Попоски

Реклама

Како што беше најавено од моја страна, денес на планинскиот превој Стража.

Kако и на многу повисоки места во западна и во северозападна Македонија има обилни врнежи од снег.

На видеото подолу можете да погледнете како е денес на Стража.

Внимавајте доколку се движите према овој планински превој.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО