Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

Генијалецот Македон на девет годишна возраст ја објави неговата прва книга

-Реклама-

„Оваа книга е напишана на англиски јазик и ја направив за да можат другите да научат за вселената и за да можат повеќе да се заинтересираат на оваа тема, за во иднина да имаме повеќе научници, што ќе сакаат да истражуваат и да учат“ – вели малиот Македон.

Реклама

Тој нагласува дека иако книгата ја напишал на англиски јазик, планира во иднина да ја преведе и на македонски јазик, со цел што е можно повеќе луѓе да можат да ја прочитаат.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Генијалецот Македон на девет годишна возраст ја објави неговата прва книга

-Реклама-

„Оваа книга е напишана на англиски јазик и ја направив за да можат другите да научат за вселената и за да можат повеќе да се заинтересираат на оваа тема, за во иднина да имаме повеќе научници, што ќе сакаат да истражуваат и да учат“ – вели малиот Македон.

Реклама

Тој нагласува дека иако книгата ја напишал на англиски јазик, планира во иднина да ја преведе и на македонски јазик, со цел што е можно повеќе луѓе да можат да ја прочитаат.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО