Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

Полицијата со соопштение за двете малолетни деца по кои се трагаше во Македонија

-Реклама-

Полицијата со соопштение за двете малолетни деца по кои се трагаше во Македонија:

Реклама

СВР Струмица информира дека на 20 април се преземени мерки за пронаоѓање на двете малолетни деца од село Сушево сестра и брат на возраст од 14 и 11 години.

-Реклама-

Истите тие на 18.04.2024 година беа пријавени дека се оддалечиле од домот.

-Реклама-

Полициски службеници од Полициската станица Струмица утврдиле дека се вратиле дома.

Повеќе детали за истиот случај не се познати.

ФОТО ИЛУСТРАЦИЈА

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Полицијата со соопштение за двете малолетни деца по кои се трагаше во Македонија

-Реклама-

Полицијата со соопштение за двете малолетни деца по кои се трагаше во Македонија:

Реклама

СВР Струмица информира дека на 20 април се преземени мерки за пронаоѓање на двете малолетни деца од село Сушево сестра и брат на возраст од 14 и 11 години.

Истите тие на 18.04.2024 година беа пријавени дека се оддалечиле од домот.

Полициски службеници од Полициската станица Струмица утврдиле дека се вратиле дома.

Повеќе детали за истиот случај не се познати.

ФОТО ИЛУСТРАЦИЈА

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО