Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

ТАЖНА ВЕСТ: Почина познатата инфлуенсерка Ева, имаше само 29 години – информацијата со неверување ја сподели Лила сестрата на тик токерката Еванс

-Реклама-

Покрај тоа што е вклучена во социјалните мрежи, Ева режираше и своја серија „Клубски стаорец“

Реклама

-Реклама-

Вчера моето семејство дозна дека почина нашата прекрасна, креативна, грижлива, урнебесна Ева, мојата прекрасна сестра.

-Реклама-

По 24 часа се уште сум во процес на демантирање и прифаќање, па знам колку оваа вест ќе биде неверојатна и тешка за прифаќање – напиша Лила.

Ева беше популарна на TikTok каде собра повеќе од 300.000 следбеници.

Американската режисерка и инфлуенсерка Ева Еванс почина на 29-годишна возраст. Веста на социјалните мрежи ја потврди нејзината сестра Лила Џој.

Покрај создавањето содржини на социјалните мрежи, Ева ја режираше и серијата ‘Club Rat’. Серијата беше снимена во пет епизоди и беше објавена на Prime Video.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ТАЖНА ВЕСТ: Почина познатата инфлуенсерка Ева, имаше само 29 години – информацијата со неверување ја сподели Лила сестрата на тик токерката Еванс

-Реклама-

Покрај тоа што е вклучена во социјалните мрежи, Ева режираше и своја серија „Клубски стаорец“

Реклама

Вчера моето семејство дозна дека почина нашата прекрасна, креативна, грижлива, урнебесна Ева, мојата прекрасна сестра.

По 24 часа се уште сум во процес на демантирање и прифаќање, па знам колку оваа вест ќе биде неверојатна и тешка за прифаќање – напиша Лила.

Ева беше популарна на TikTok каде собра повеќе од 300.000 следбеници.

Американската режисерка и инфлуенсерка Ева Еванс почина на 29-годишна возраст. Веста на социјалните мрежи ја потврди нејзината сестра Лила Џој.

Покрај создавањето содржини на социјалните мрежи, Ева ја режираше и серијата ‘Club Rat’. Серијата беше снимена во пет епизоди и беше објавена на Prime Video.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО