Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

TAЖНА ВЕСТ: Почина познатиот и докажан македонски адвокат и некогашен секретар на Штип – Ванчо Жежов

-Реклама-

TAЖНА ВЕСТ: Почина познатиот и докажан македонски адвокат и некогашен секретар на Штип – Ванчо Жежов

Реклама

Денес ненадејно во Штип на 64 години почина Ванчо Жежов. Тој беше познат штипски адвокат, некогашен секретар на општина Штип, спортист и спортски работник.

-Реклама-

Жежов имал исклучително успешна адвокатска кариера, но беше и хуманист и човекот од секојдневието.

-Реклама-

Секогаш бил другарски настроен и дружељубив.

Погребот на Ванчо Жежов ќе биде утре на градските гробишта во Штип, а телото во градската Капела ќе биде изложено од 11 до 12 часот.

Извор: Телевизија Стар

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

TAЖНА ВЕСТ: Почина познатиот и докажан македонски адвокат и некогашен секретар на Штип – Ванчо Жежов

-Реклама-

TAЖНА ВЕСТ: Почина познатиот и докажан македонски адвокат и некогашен секретар на Штип – Ванчо Жежов

Реклама

Денес ненадејно во Штип на 64 години почина Ванчо Жежов. Тој беше познат штипски адвокат, некогашен секретар на општина Штип, спортист и спортски работник.

Жежов имал исклучително успешна адвокатска кариера, но беше и хуманист и човекот од секојдневието.

Секогаш бил другарски настроен и дружељубив.

Погребот на Ванчо Жежов ќе биде утре на градските гробишта во Штип, а телото во градската Капела ќе биде изложено од 11 до 12 часот.

Извор: Телевизија Стар

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО