Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

МВР со важно известување: 18 годишната девојка која беше прогласена за исчезната во Македонија е пронајдена

-Реклама-

МВР со важно известување: 18 годишната девојка која беше прогласена за исчезната во Македонија е пронајдена

Реклама

За неа на 20.04.2024 беше пријавена дека се оддалечила од домот.

-Реклама-

На 21.04.2024 е пронајдена Л.А.(18) од Скопје.

-Реклама-

Нема повеќе информации за истиот случај.

Прочитајте повеќе:

СТРАШЕН детал во куќата на ужасот: Погледнете што има на местото каде последен пат играла Данка Илиќ со својот брат! (ФОТО)

TAЖНА ВЕСТ: Почина познатиот и докажан македонски адвокат и некогашен секретар на Штип – Ванчо Жежов

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

МВР со важно известување: 18 годишната девојка која беше прогласена за исчезната во Македонија е пронајдена

-Реклама-

МВР со важно известување: 18 годишната девојка која беше прогласена за исчезната во Македонија е пронајдена

Реклама

За неа на 20.04.2024 беше пријавена дека се оддалечила од домот.

На 21.04.2024 е пронајдена Л.А.(18) од Скопје.

Нема повеќе информации за истиот случај.

Прочитајте повеќе:

СТРАШЕН детал во куќата на ужасот: Погледнете што има на местото каде последен пат играла Данка Илиќ со својот брат! (ФОТО)

TAЖНА ВЕСТ: Почина познатиот и докажан македонски адвокат и некогашен секретар на Штип – Ванчо Жежов

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО