Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

(ВО ЖИВО) Боки 13 открива со кого и што комуницирал, докази кои треба македонската јавност да ги знае

-Реклама-

Во моментов се одвива најгледаниот поткаст на познатиот јутубер Стефан Лазар, а како ексклузивен гостин е Бојан Јовановски попознат на јавноста како Боки 13.

Реклама

По завршеток на првиот дел од интервјуто Боки 13 откри дека во вториот дел ќе зборува за работи кои лебделе во воздух изминативе 5 години.

-Реклама-

“Каде е куферот и парите од Луи Витон торбата, со кого и што комуницирал. Со себе понесов и лап топ со докази кои македонската јавност треба да ги дознае.” – изјави Јовановски во поткастот.

-Реклама-

Поткастот е сеуште во живо и овие прашања се очекуваат во вториот дел од поткастот. Боки истакна и дека не се плаши од одговорноста и дека после поткастот други ќе одговараат за последиците.

Погледнете и гледајте во живо:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВО ЖИВО) Боки 13 открива со кого и што комуницирал, докази кои треба македонската јавност да ги знае

-Реклама-

Во моментов се одвива најгледаниот поткаст на познатиот јутубер Стефан Лазар, а како ексклузивен гостин е Бојан Јовановски попознат на јавноста како Боки 13.

Реклама

По завршеток на првиот дел од интервјуто Боки 13 откри дека во вториот дел ќе зборува за работи кои лебделе во воздух изминативе 5 години.

“Каде е куферот и парите од Луи Витон торбата, со кого и што комуницирал. Со себе понесов и лап топ со докази кои македонската јавност треба да ги дознае.” – изјави Јовановски во поткастот.

Поткастот е сеуште во живо и овие прашања се очекуваат во вториот дел од поткастот. Боки истакна и дека не се плаши од одговорноста и дека после поткастот други ќе одговараат за последиците.

Погледнете и гледајте во живо:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО