Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

Пронајдена младата девојка Тијана која исчезна на 13 Март

-Реклама-

Девојчето кое исчезна во Карабурма на 13 Март е пронајдено, потврди нејзината сестра на социјалните мрежи.

Реклама

Повеќе детали засега не се познати.

-Реклама-

Потсетуваме, Т.С последен пат била видена на 13 март во Карабурма и нејзиното исчезнување било пријавено во полиција.

-Реклама-

Потрагата била тешка поради тоа што немала мобилен телефон со себе, но и чувствителна бидејќи боледува од биполарно растројство.

На почетокот на април, нејзината сестра разговараше за Време, кога објасни дека нејзината болест првично била контролирана со редовна терапија додека нејзините родители биле живи.

Откако нејзините родители починале, нејзината сестра се обидела да го добие старателството или да ја хоспитализира, но безуспешно.

Роднината тогаш откри дека потрагата по две недели целосно му била препуштена на семејството, а полицијата успеала само да ги сослуша соседите во Карабурма и да контактира со болниците.

„Последното нешто што ни кажа полицијата е дека не може да не спречи да ја бараме сестра ми, но дека не можат ништо да направат, бидејќи сите ресурси во моментов се насочени кон потрагата по исчезнатото двегодишно девојче. “, изјави таа за Време.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Пронајдена младата девојка Тијана која исчезна на 13 Март

-Реклама-

Девојчето кое исчезна во Карабурма на 13 Март е пронајдено, потврди нејзината сестра на социјалните мрежи.

Реклама

Повеќе детали засега не се познати.

Потсетуваме, Т.С последен пат била видена на 13 март во Карабурма и нејзиното исчезнување било пријавено во полиција.

Потрагата била тешка поради тоа што немала мобилен телефон со себе, но и чувствителна бидејќи боледува од биполарно растројство.

На почетокот на април, нејзината сестра разговараше за Време, кога објасни дека нејзината болест првично била контролирана со редовна терапија додека нејзините родители биле живи.

Откако нејзините родители починале, нејзината сестра се обидела да го добие старателството или да ја хоспитализира, но безуспешно.

Роднината тогаш откри дека потрагата по две недели целосно му била препуштена на семејството, а полицијата успеала само да ги сослуша соседите во Карабурма и да контактира со болниците.

„Последното нешто што ни кажа полицијата е дека не може да не спречи да ја бараме сестра ми, но дека не можат ништо да направат, бидејќи сите ресурси во моментов се насочени кон потрагата по исчезнатото двегодишно девојче. “, изјави таа за Време.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО