Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Гласањето прекинато на ова место во Македонија, се сомничи дека е направен таканаречениот “бугарски воз”

-Реклама-

Како што извествува тимот на Алсат во објавата стои:

Реклама

Гласањето во избирачкото место 1112/1 во Липковo е прекинато, пишува Алсат.

-Реклама-

Членовите на ДИК не дозволуваат оваа злоупотреба да се докаже во извештајот на набљудувачите додека полицијата е веќе присутна.

-Реклама-

Таму се сомничи злоупотреба за таканаречениот „бугарски воз“.

Дали е продолжено гласањето на ова место сеуште не се знае.

Очекуваме повеќе информации наскоро.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Гласањето прекинато на ова место во Македонија, се сомничи дека е направен таканаречениот “бугарски воз”

-Реклама-

Како што извествува тимот на Алсат во објавата стои:

Реклама

Гласањето во избирачкото место 1112/1 во Липковo е прекинато, пишува Алсат.

Членовите на ДИК не дозволуваат оваа злоупотреба да се докаже во извештајот на набљудувачите додека полицијата е веќе присутна.

Таму се сомничи злоупотреба за таканаречениот „бугарски воз“.

Дали е продолжено гласањето на ова место сеуште не се знае.

Очекуваме повеќе информации наскоро.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО