Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

НЕОФИЦИЈАЛНО: Ова се резултатите по 20% обработени гласови според ВМРО ДПМНЕ, Сиљановска со 44,71% Пендаровски 19,09%

-Реклама-

НЕОФИЦИЈАЛНО:

Реклама

На 20% на ниво на Македонија, пребројаните гласови се вака:

-Реклама-

Гордана Сиљановска Давкова 64.929 44.71%

-Реклама-

Стево Пендаровски 27.728 19.09%

Бујар ОСмани 18.896 13%

Арбен Таравари 12.916 8.5%

Максим Димитриевски 11.069 7.3%

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

НЕОФИЦИЈАЛНО: Ова се резултатите по 20% обработени гласови според ВМРО ДПМНЕ, Сиљановска со 44,71% Пендаровски 19,09%

-Реклама-

НЕОФИЦИЈАЛНО:

Реклама

На 20% на ниво на Македонија, пребројаните гласови се вака:

Гордана Сиљановска Давкова 64.929 44.71%

Стево Пендаровски 27.728 19.09%

Бујар ОСмани 18.896 13%

Арбен Таравари 12.916 8.5%

Максим Димитриевски 11.069 7.3%

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО