Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

НЕОФИЦИЈАЛНО: Обработени 30% од гласовите, повеќе од двојна предност на Силјановска Давкова пред Пендаровски

-Реклама-

Имено, од изброените гласови, кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ освоиле 45% од овие гласови, а кандидатот на СДСМ 19,92%.

Реклама

Неофицијалните резултати на 30,23% обработени гласачки места, покажуваат повеќе од двојна предност на Силјановска Давкова пред Пендаровски.

-Реклама-

Имено, од изброените гласови, кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ освоиле 45% од овие гласови, а кандидатот на СДСМ 19,92%.

-Реклама-

Зад нив е Бујар Османи кој на преброени 30,23% од гласачките места, освоил 11,71% од гласовите.

Ова се неофицијални бројки кои пристигнуваат од штабот на ВМРО-ДПМНЕ.

Се очекува наскоро нови информации.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

НЕОФИЦИЈАЛНО: Обработени 30% од гласовите, повеќе од двојна предност на Силјановска Давкова пред Пендаровски

-Реклама-

Имено, од изброените гласови, кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ освоиле 45% од овие гласови, а кандидатот на СДСМ 19,92%.

Реклама

Неофицијалните резултати на 30,23% обработени гласачки места, покажуваат повеќе од двојна предност на Силјановска Давкова пред Пендаровски.

Имено, од изброените гласови, кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ освоиле 45% од овие гласови, а кандидатот на СДСМ 19,92%.

Зад нив е Бујар Османи кој на преброени 30,23% од гласачките места, освоил 11,71% од гласовите.

Ова се неофицијални бројки кои пристигнуваат од штабот на ВМРО-ДПМНЕ.

Се очекува наскоро нови информации.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО