Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Голем број ПОЛИЦИЈА и коридон во моментов во центарот на Скопје, пред штабот на “ВРЕДИ” се собираат подржувачите на ДУИ

-Реклама-

(ВИДЕО) Голем број ПОЛИЦИЈА и коридон во моментов во центарот на Скопје.

Реклама

Пред штабот на “ВРЕДИ” се собираат подржувачите на ДУИ.

-Реклама-

Како што забележа камерата на „360 степени“ поддржувачи на ДУИ се движат од Бит Пазар кон плоштадот „Скендербег“ извикувајќи го името на „Артан Груби“.

-Реклама-

Полицијата е распоредена превентивно, а новинарите се повлечени кон Мавровка кон штабот на Демократско движење, известува новинарот на Телма, Огнен Чанчаревиќ.

Погледнете ги видеата:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Голем број ПОЛИЦИЈА и коридон во моментов во центарот на Скопје, пред штабот на “ВРЕДИ” се собираат подржувачите на ДУИ

-Реклама-

(ВИДЕО) Голем број ПОЛИЦИЈА и коридон во моментов во центарот на Скопје.

Реклама

Пред штабот на “ВРЕДИ” се собираат подржувачите на ДУИ.

Како што забележа камерата на „360 степени“ поддржувачи на ДУИ се движат од Бит Пазар кон плоштадот „Скендербег“ извикувајќи го името на „Артан Груби“.

Полицијата е распоредена превентивно, а новинарите се повлечени кон Мавровка кон штабот на Демократско движење, известува новинарот на Телма, Огнен Чанчаревиќ.

Погледнете ги видеата:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО