Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

Несвесно признал дека го РАСПАРЧИЛ телото на малата Данка? Изворил реченица пред смртта со која инспекторите се сомневаат на најлошото

-Реклама-

Несвесно признал дека го РАСПАРЧИЛ телото на малата Данка? Изворил реченица пред смртта со која инспекторите се сомневаат на најлошото

Реклама

Осомничениот Далибор Драгијевиќ (40) од Бор, кој доби притвор до 48 часа поради сомнение дека му помагал на Дејан Драгијевиќ (50), осомничен за убиството на двегодишната Данка Илиќ по стореното дело. Toj почина на 7 април во Полициското одделение во Бор.

-Реклама-

Што се случило со телото на Данка лиќ се уште не е познато, меѓутоа, како што дознава порталот Република, Драгијевиќ пред срцевиот удар кажал реченица која на некој начин го издала. Односно, од неговата приказна изгледа како најлошото да го направил со телото на Данка.

-Реклама-

Имено, на прашањето на инспекторот дали го распарчил телото при прикривањето, тој рече „Па како можев да го распарчам телото, има пелени и се…“.

Меѓутоа, Данка во моментот на исчезнувањето навистина носела пелени, што фрлило сомнеж во неговото сведочење, а мажот на возраст од четириесет години не можел да знае дали малото дете има пелени.

Да потсетиме, Далибор Драгијевиќ беше уапсен на 6 април, заедно со неговиот татко Радослав, под сомнение дека му помагале на својот брат Дејан да го премести телото на убиената Данка Илиќ.

Како што пишувавме, Далибор пред смртта признал дека му помогнал на својот брат Дејан да се ослободи од телото на Данка Илиќ. Тој ја водеше полицијата на неколку локации, но телото на Данка Илиќ не беше пронајдено на ниту една од нив.

Ненадејната смрт на братот на убиецот може да влијае на истрагата, бидејќи тој беше еден од трите клучни луѓе кои можеа да и помогнат на полицијата во потрагата по телото на Данка.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Несвесно признал дека го РАСПАРЧИЛ телото на малата Данка? Изворил реченица пред смртта со која инспекторите се сомневаат на најлошото

-Реклама-

Несвесно признал дека го РАСПАРЧИЛ телото на малата Данка? Изворил реченица пред смртта со која инспекторите се сомневаат на најлошото

Реклама

Осомничениот Далибор Драгијевиќ (40) од Бор, кој доби притвор до 48 часа поради сомнение дека му помагал на Дејан Драгијевиќ (50), осомничен за убиството на двегодишната Данка Илиќ по стореното дело. Toj почина на 7 април во Полициското одделение во Бор.

Што се случило со телото на Данка лиќ се уште не е познато, меѓутоа, како што дознава порталот Република, Драгијевиќ пред срцевиот удар кажал реченица која на некој начин го издала. Односно, од неговата приказна изгледа како најлошото да го направил со телото на Данка.

Имено, на прашањето на инспекторот дали го распарчил телото при прикривањето, тој рече „Па како можев да го распарчам телото, има пелени и се…“.

Меѓутоа, Данка во моментот на исчезнувањето навистина носела пелени, што фрлило сомнеж во неговото сведочење, а мажот на возраст од четириесет години не можел да знае дали малото дете има пелени.

Да потсетиме, Далибор Драгијевиќ беше уапсен на 6 април, заедно со неговиот татко Радослав, под сомнение дека му помагале на својот брат Дејан да го премести телото на убиената Данка Илиќ.

Како што пишувавме, Далибор пред смртта признал дека му помогнал на својот брат Дејан да се ослободи од телото на Данка Илиќ. Тој ја водеше полицијата на неколку локации, но телото на Данка Илиќ не беше пронајдено на ниту една од нив.

Ненадејната смрт на братот на убиецот може да влијае на истрагата, бидејќи тој беше еден од трите клучни луѓе кои можеа да и помогнат на полицијата во потрагата по телото на Данка.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО