Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

НАЈНОВА ВЕСТ: Одобрена екстрaдицијата на Љупчо Палевски – Палчо

-Реклама-

Денеска официјално е одобрена екстрадицијата на Љупчо Палевски Палчо, информираше министерот за правда Кренар Лога.

Реклама

-Почитувани граѓани и непочитуван г. Ковачки, Ве информирам дека денес со официјална информација од Република Турција добивме одобрение за екстрадиција на лицето Љупчо Палевски.

-Реклама-

Позитивниот исход на постапката произлегува после сите максимално преземени мерки и активности од делокругот на надлежности на Министерството за правда, напиша Лога на фејсбук.

-Реклама-

Палчо е еден од осомничените за убиството на 14-годишната Вања Ѓорчевска и на 74-годишниот Панче Жежовски.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

НАЈНОВА ВЕСТ: Одобрена екстрaдицијата на Љупчо Палевски – Палчо

-Реклама-

Денеска официјално е одобрена екстрадицијата на Љупчо Палевски Палчо, информираше министерот за правда Кренар Лога.

Реклама

-Почитувани граѓани и непочитуван г. Ковачки, Ве информирам дека денес со официјална информација од Република Турција добивме одобрение за екстрадиција на лицето Љупчо Палевски.

Позитивниот исход на постапката произлегува после сите максимално преземени мерки и активности од делокругот на надлежности на Министерството за правда, напиша Лога на фејсбук.

Палчо е еден од осомничените за убиството на 14-годишната Вања Ѓорчевска и на 74-годишниот Панче Жежовски.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО