Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

МАКЕДОНИЈА – ДЕТАЛИ КАКО ОД ХОРОР ФИЛМ: Мајката на девојката која вчера беше пронајдена мртва, лани го масакрирала и запалила партнерот со кого живеела!

-Реклама-

Починатата Х.Б живеела во Штип, а во Кавадарци одела поретко каде имала брат и татко со кого имала проблеми, а пред неколку месеци и физички го нападнала.

Реклама

Мајката на 26 годишната Х.Б која вчера во Штип е пронајдена мртва во својот стан, лани извела невиден масакр врз тело на пензионер од Кавадарци.

-Реклама-

Според доказите жестоко со нож го избола човекот со кого во еден период живеела, а потоа сакајќи да го сокрие злосторството телото го запалила. Полицијата по извесен период имала проблем со идентификација на убиецот, но сепак мајката на Х.Б е откриена, а потоа и осудена на затворска казна од 14 години.

-Реклама-

Починатата Х.Б живеела во Штип, а во Кавадарци одела поретко каде имала брат и татко со кого имала проблеми, а пред неколку месеци и физички го нападнала. Ова укажува на друг момент од нејзиното психичко однесување, кое веројатно било контролирано со медикамент.

Засега ова се само претпоставки бидејќи резултатите од обдукцијата се уште не се познати. Од МВР денеска го потврдија случајот со смртта на Х.Б, потврдувајќи ги наводите на ТВ Стар дека вчера таа е пронајдена почината во изнајмениот стан на улицата „Кеј Димитар Влахов“ во Штип.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

МАКЕДОНИЈА – ДЕТАЛИ КАКО ОД ХОРОР ФИЛМ: Мајката на девојката која вчера беше пронајдена мртва, лани го масакрирала и запалила партнерот со кого живеела!

-Реклама-

Починатата Х.Б живеела во Штип, а во Кавадарци одела поретко каде имала брат и татко со кого имала проблеми, а пред неколку месеци и физички го нападнала.

Реклама

Мајката на 26 годишната Х.Б која вчера во Штип е пронајдена мртва во својот стан, лани извела невиден масакр врз тело на пензионер од Кавадарци.

Според доказите жестоко со нож го избола човекот со кого во еден период живеела, а потоа сакајќи да го сокрие злосторството телото го запалила. Полицијата по извесен период имала проблем со идентификација на убиецот, но сепак мајката на Х.Б е откриена, а потоа и осудена на затворска казна од 14 години.

Починатата Х.Б живеела во Штип, а во Кавадарци одела поретко каде имала брат и татко со кого имала проблеми, а пред неколку месеци и физички го нападнала. Ова укажува на друг момент од нејзиното психичко однесување, кое веројатно било контролирано со медикамент.

Засега ова се само претпоставки бидејќи резултатите од обдукцијата се уште не се познати. Од МВР денеска го потврдија случајот со смртта на Х.Б, потврдувајќи ги наводите на ТВ Стар дека вчера таа е пронајдена почината во изнајмениот стан на улицата „Кеј Димитар Влахов“ во Штип.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО