Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

Македонскиот Бренд DIAS ја стартуваше новата кампања за чевли и чанти под називот ,, Let’s fly away – DS2024

-Реклама-

Оваа кампања е креирана по светски стандарди и е совршен показател дека и еден Македонски бренд може да се издвојува, делува атрактивно и модерно.

Реклама

-Реклама-

-Реклама-

Брутално добрите фотографии на еден вистински начин ја истакнуваат моќноста што ја даваат внимателно дизајнираните чевли и чанти.

Повеќе од 8 години, DIAS со својот единствен CUSTOM MADE концепт се издвојува на пазарот и на секој еден поединец му дава една посебна можност активно да учествува во креирањетои дизајнирањето на чевлите.

Токму затоа DIAS чевлите се едни од најпосакуваните и најбараните за пригодите и настаните кои се од посебна важност и значење.

Повеќе детали може да се погледнат на социјалните профили на DIAS и веб страната.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Македонскиот Бренд DIAS ја стартуваше новата кампања за чевли и чанти под називот ,, Let’s fly away – DS2024

-Реклама-

Оваа кампања е креирана по светски стандарди и е совршен показател дека и еден Македонски бренд може да се издвојува, делува атрактивно и модерно.

Реклама

Брутално добрите фотографии на еден вистински начин ја истакнуваат моќноста што ја даваат внимателно дизајнираните чевли и чанти.

Повеќе од 8 години, DIAS со својот единствен CUSTOM MADE концепт се издвојува на пазарот и на секој еден поединец му дава една посебна можност активно да учествува во креирањетои дизајнирањето на чевлите.

Токму затоа DIAS чевлите се едни од најпосакуваните и најбараните за пригодите и настаните кои се од посебна важност и значење.

Повеќе детали може да се погледнат на социјалните профили на DIAS и веб страната.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО