Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ: ДА ГЛАСАМЕ ЗА МАКЕДОНИЈА

-Реклама-

Демократскиот сојуз ги повикува сите грагани,без разлика на етничка,верска или политичка припадност,да излезат на гласање, да гласаат за стабилна,силна и унитарна Макединија.

Реклама

Партиите кои се на власт,кои ги разградија институциите,ја криминализираа државата,ги загрозија националните и државните интереси,ги доведоа граганите во очај и предизвикаа масовно иселување,треба да одат во опозиција и да одговарат за грабежот и загрозување на опстанокот на државата.

-Реклама-

Ви овие сложени состојби кога се одлучува за иднината на Макединија, Ве повикуваме на масовно гласање за промени,за Гордана Силјановска Давкова(2)и за кандидатите за пратеници на Коалицијата ТВОЈА МАКЕДОНИЈА,предводена од ВМРО-ДПМНЕ(Број 2).

-Реклама-

Бојкотот е антимакедонски чин и затоа повикуваме на разумно и одговорно однесување и гласање.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ: ДА ГЛАСАМЕ ЗА МАКЕДОНИЈА

-Реклама-

Демократскиот сојуз ги повикува сите грагани,без разлика на етничка,верска или политичка припадност,да излезат на гласање, да гласаат за стабилна,силна и унитарна Макединија.

Реклама

Партиите кои се на власт,кои ги разградија институциите,ја криминализираа државата,ги загрозија националните и државните интереси,ги доведоа граганите во очај и предизвикаа масовно иселување,треба да одат во опозиција и да одговарат за грабежот и загрозување на опстанокот на државата.

Ви овие сложени состојби кога се одлучува за иднината на Макединија, Ве повикуваме на масовно гласање за промени,за Гордана Силјановска Давкова(2)и за кандидатите за пратеници на Коалицијата ТВОЈА МАКЕДОНИЈА,предводена од ВМРО-ДПМНЕ(Број 2).

Бојкотот е антимакедонски чин и затоа повикуваме на разумно и одговорно однесување и гласање.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО