Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

(ВО ЖИВО) И Биљал Касами се вклучи во живо од местото на гласање, тој за разлика од Артан Груби гласаше и за претседател

-Реклама-

(ВО ЖИВО) И Биљал Касами се вклучи во живо од местото на гласање, тој за разлика од Артан Груби гласаше и за претседател

Реклама

Денеска се гласа за европската иднина на нашата земја. Излези и гласај и ти.

-Реклама-

За разлика од него Артан Груби одби да земе претседателско ливче и да гласа за претседател.

-Реклама-

Не гласав за претседателските оти не сакам да легитимирам претседател(ка) кој(а) е против УЧК – изјави тој.

Погледнете:

(ВО ЖИВО) Артан Груби се вклучи во живо од избирачкото место, одби да земе ливче за претседателските избори

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВО ЖИВО) И Биљал Касами се вклучи во живо од местото на гласање, тој за разлика од Артан Груби гласаше и за претседател

-Реклама-

(ВО ЖИВО) И Биљал Касами се вклучи во живо од местото на гласање, тој за разлика од Артан Груби гласаше и за претседател

Реклама

Денеска се гласа за европската иднина на нашата земја. Излези и гласај и ти.

За разлика од него Артан Груби одби да земе претседателско ливче и да гласа за претседател.

Не гласав за претседателските оти не сакам да легитимирам претседател(ка) кој(а) е против УЧК – изјави тој.

Погледнете:

(ВО ЖИВО) Артан Груби се вклучи во живо од избирачкото место, одби да земе ливче за претседателските избори

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО