Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

ТРАГИЧНИ МОМЕНТИ ОД ДОМОТ НА ФАМИЛИЈАТА НА МАЛАТА ДАНКА ИЛИЌ: “Внукот кога ќе ја види Данка на ТВ плаче и вика по нејзе” – се огласи дедото

-Реклама-

Милан Илиќ, дедото на убиеното девојче Данка Илиќ, проговори за случајот кој ја вознемири цела Србија.

Реклама

Потрагата по телото на убиената девојка Данка Илиќ (2) се уште трае, откриено е дека нема траги од ДНК на Данка во автомобилот управуван од ЈКП Водовод Бор С.Ј. (50) и Д.Д. (50), а дедото на убиеното девојче Милан Илиќ откри како се бори со загубата на внуката. Тој откри дека сите сè уште се надеваат на чудо и некоја добра вест, добивајќи различни повици речиси секојдневно.

-Реклама-

„Кога внук ми гледа вести и нејзината слика на телевизија, плаче и вика: „Данка, Данка“. Тогаш сите почнуваме да плачеме од болка. Не знаеме ништо. Сите се надеваме на нешто, полицијата е тука. потрагата продолжува како што бевме информирани, но ги нема колку што имаше.

-Реклама-

Исчекувањето не убива сите, чекаме повик, но се плашиме. Не убива оваа неизвесност, повици од непознати броеви. Не знаеме кога ќе одговориме дали е добро или лошо. Се трудат, но не им оди.

Им праќаат пораки на децата, им се закануваат, поминале низ секакви работи. Снаата е бремена, сите се надевавме на девојче поради целата оваа ситуација, но таа сепак носи момче. И јас се трудам да се ослободам од негативните мисли, но жена ми е се уште болна, таа беше најпогодена од сето ова, има проблеми со срцето поради се“, изјави Милан Илиќ.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ТРАГИЧНИ МОМЕНТИ ОД ДОМОТ НА ФАМИЛИЈАТА НА МАЛАТА ДАНКА ИЛИЌ: “Внукот кога ќе ја види Данка на ТВ плаче и вика по нејзе” – се огласи дедото

-Реклама-

Милан Илиќ, дедото на убиеното девојче Данка Илиќ, проговори за случајот кој ја вознемири цела Србија.

Реклама

Потрагата по телото на убиената девојка Данка Илиќ (2) се уште трае, откриено е дека нема траги од ДНК на Данка во автомобилот управуван од ЈКП Водовод Бор С.Ј. (50) и Д.Д. (50), а дедото на убиеното девојче Милан Илиќ откри како се бори со загубата на внуката. Тој откри дека сите сè уште се надеваат на чудо и некоја добра вест, добивајќи различни повици речиси секојдневно.

„Кога внук ми гледа вести и нејзината слика на телевизија, плаче и вика: „Данка, Данка“. Тогаш сите почнуваме да плачеме од болка. Не знаеме ништо. Сите се надеваме на нешто, полицијата е тука. потрагата продолжува како што бевме информирани, но ги нема колку што имаше.

Исчекувањето не убива сите, чекаме повик, но се плашиме. Не убива оваа неизвесност, повици од непознати броеви. Не знаеме кога ќе одговориме дали е добро или лошо. Се трудат, но не им оди.

Им праќаат пораки на децата, им се закануваат, поминале низ секакви работи. Снаата е бремена, сите се надевавме на девојче поради целата оваа ситуација, но таа сепак носи момче. И јас се трудам да се ослободам од негативните мисли, но жена ми е се уште болна, таа беше најпогодена од сето ова, има проблеми со срцето поради се“, изјави Милан Илиќ.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО