Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

ТАЖНА ВЕСТ ВО МАКЕДОНИЈА: Пред малку ја соопштија од Мзт Скопје дека млад почина еден од нивните најверни навивачи

-Реклама-

ТАЖНА ВЕСТ ВО МАКЕДОНИЈА:

Реклама

Со голема тага и неверување денеска ја примивме веста за смртта на нашиот Марјан Михајловски (53 години), вработен во клубот, еден од најпрепознатливите навивачи и пред се човек вечно посветен на својот МЗТ Скопје Аеродром.

-Реклама-

Уште од времето на поранешната држава е меѓу авангардата што прва ги поставува темелите на навивачкото движење во Македонија и пред се во Аеродром, каде што од прв до последен момент ѝ останува верен на својата најголема љубов.

-Реклама-

Покрај него израснаа многу генерации навивачи на МЗТ Скопје, а во тие кругови до крајот на животот остана можеби и најголема легенда.

Последниве десетина години беше директно инволвиран во работата на клубот, придонесувајќи на свој уникатен начин за освојување на голем број титули и трофеи во Купот на Македонија.

Почивај во мир, наш Мац! – стои во соопштението на клубот.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ТАЖНА ВЕСТ ВО МАКЕДОНИЈА: Пред малку ја соопштија од Мзт Скопје дека млад почина еден од нивните најверни навивачи

-Реклама-

ТАЖНА ВЕСТ ВО МАКЕДОНИЈА:

Реклама

Со голема тага и неверување денеска ја примивме веста за смртта на нашиот Марјан Михајловски (53 години), вработен во клубот, еден од најпрепознатливите навивачи и пред се човек вечно посветен на својот МЗТ Скопје Аеродром.

Уште од времето на поранешната држава е меѓу авангардата што прва ги поставува темелите на навивачкото движење во Македонија и пред се во Аеродром, каде што од прв до последен момент ѝ останува верен на својата најголема љубов.

Покрај него израснаа многу генерации навивачи на МЗТ Скопје, а во тие кругови до крајот на животот остана можеби и најголема легенда.

Последниве десетина години беше директно инволвиран во работата на клубот, придонесувајќи на свој уникатен начин за освојување на голем број титули и трофеи во Купот на Македонија.

Почивај во мир, наш Мац! – стои во соопштението на клубот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО