Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

БИДЕТЕ ХУМАНИ – Да го вратиме Матео домa!

-Реклама-

Матео од Скопје кој има две годинки е итно пренесен и хоспитализиран во “Институт за здравствену заштиту мајке и детета Србија“ под дијагноза Syndroma haemolyticouaremica D 59.3.

Реклама

Семејството апелира добронамерните луѓе да помогнат со донирање парични средства за Матео да може да се врати дома. Семејството е одбиено од ФЗО! Линк каде што може да донирате: https://ecrowd.mk/projects/80cec2c4-6de6-49f6-8662-3104bceba237

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

БИДЕТЕ ХУМАНИ – Да го вратиме Матео домa!

-Реклама-

Матео од Скопје кој има две годинки е итно пренесен и хоспитализиран во “Институт за здравствену заштиту мајке и детета Србија“ под дијагноза Syndroma haemolyticouaremica D 59.3.

Реклама

Семејството апелира добронамерните луѓе да помогнат со донирање парични средства за Матео да може да се врати дома. Семејството е одбиено од ФЗО! Линк каде што може да донирате: https://ecrowd.mk/projects/80cec2c4-6de6-49f6-8662-3104bceba237

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО