Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

(ФОТО + ВИДЕО) МАКЕДОНИЈА: БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ! Силното невреме се движи кон овие места – најавува Попоски

-Реклама-

(ФОТО + ВИДЕО) МАКЕДОНИЈА: БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ!

Реклама

Силно невреме го зафати Скопје и околината, видеото доаѓа од Црешево 🌩🌩🌩

-Реклама-

Бидете крајно внимателни поради тоа што силниот конвективен облачен систем многу бавно се движи кон исток и североисток.

-Реклама-

И истиот се обновува! – напиша Попоски.

Погледнете го видеото што го објави:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ФОТО + ВИДЕО) МАКЕДОНИЈА: БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ! Силното невреме се движи кон овие места – најавува Попоски

-Реклама-

(ФОТО + ВИДЕО) МАКЕДОНИЈА: БИДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ!

Реклама

Силно невреме го зафати Скопје и околината, видеото доаѓа од Црешево 🌩🌩🌩

Бидете крајно внимателни поради тоа што силниот конвективен облачен систем многу бавно се движи кон исток и североисток.

И истиот се обновува! – напиша Попоски.

Погледнете го видеото што го објави:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО