Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕТО НАПРАВИ ХАОС: Километарски колони во застој, падна ограда од мост – голем застој на влезот од Скопје

-Реклама-

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕТО НАПРАВИ ХАОС:

Реклама

Километарски колони во застој, падна ограда од мост

-Реклама-

Блокиран е влезот и излезот од Скопје ни јавуват очевидци на лице место.

-Реклама-

Невремето кое го зафати главниот град направи хаос. Моментално километарски колони на влезот и излезот од Скопје во застој.

Како што кажуваат падната е ограда од мост.

Погледнете:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕТО НАПРАВИ ХАОС: Километарски колони во застој, падна ограда од мост – голем застој на влезот од Скопје

-Реклама-

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕТО НАПРАВИ ХАОС:

Реклама

Километарски колони во застој, падна ограда од мост

Блокиран е влезот и излезот од Скопје ни јавуват очевидци на лице место.

Невремето кое го зафати главниот град направи хаос. Моментално километарски колони на влезот и излезот од Скопје во застој.

Како што кажуваат падната е ограда од мост.

Погледнете:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО