Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

Среќата и успехот во животот на овој хороскопски знак му се загарантирани

-Реклама-

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак…
Авантуристи без постојана адреса, светски патници и истражувачи, љубовници, патописци, спортисти и дипломати. Станува збор за луѓе родени во знакот на Стрелец.
Тие се со двојна природа: ги привлекува сè што го воздигнува духот и му угодува на телото, можат да бидат подвижници и најголеми хедонисти. Имаат големи апетити, толку многу сакаат да научат и да се трудат… Без многу размислување се впуштаат во љубовна авантура, опасен спортски потфат или ризична работа. Тие се коцкари во срцето, можат да ставам сè на коцка за само една секунда!

Реклама

Во комуникацијата тие се многу отворени, понекогаш премногу директни. Кажуваат што прво ќе им падне на памет, прашуваат се што ги интересира, а понекогаш децата наивно зборуваат за нивните планови. Во суштина, тие се чесни и искрени, па мислат дека и другите се такви.

-Реклама-

Дарежливи се, понекогаш екстравагантни, сакаат луксуз, прослави, веселби и друштвени собири. Тие сакаат да бидат таму каде што нешто се случува, тие ќе бидат првите што ќе волонтираат кога нешто треба да се испроба или да му се помогне на некој друг.
Нив ги привлекува сè што е различно; други земји, обичаи, култура, јазици и особено егзотични области. Уживаат во патувањата, не сакаат здодевни работи, ги иритираат малограѓанските форми и озборувачките општества.

-Реклама-

Над се го мразат ограничувањето на слободата, чувството дека мора да останат некаде или да направат нешто. Тие сакаат да бидат неограничени и слободни како птица во лет, да одат далеку, да видат сè и да им кажат на другите за тоа.
Тоа е млад дух, со прекрасен естетски изглед, атлетска градба, сака благородни спортови, па тенисот ќе му биде еден од омилените. Стрелецот е елегантен, аристократски, понекогаш бунтовен, ја почитува традицијата, но сепак оди по својот пат.

Стрелецот е свештеник, астролог, пророк. Големите награди, медалите, воените заслуги се токму она што произлегува од силниот Јупитер. За да бидете шампион во спортот или победник во војна, мора да имате силен Јупитер во вашата натална карта.

Стрелецот не е лесен знак за соработка, може да биде строг и арогантен. И тој казнува, но повеќе е непријатно отколку тотално трагично. За некој кој е хедонист по природа, нема поголема казна од тоа да биде лишен од задоволства и пари. Животните апетити на овој знак се големи, но и се остваруваат.

Животот со нив е авантура сама по себе.
– Дарежливи се и секогаш подготвени да дадат, без да очекуваат ништо за возврат.
– Весели се, друштвени и на сите им се допаѓаат.
– Имаат цврсти ставови и се борат за своите верувања.
– Тие се одлично рамо за плачење.
– Со нив секогаш ќе знаете на што сте и што мислат за вас.
– Со задоволство ги споделуваат своите искуства и знаења со другите.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Среќата и успехот во животот на овој хороскопски знак му се загарантирани

-Реклама-

*Хороскопските препораки и совети не треба да се сфаќаат особено сериозно, а за сите индикации и нуспојави обратете се на стручњак…
Авантуристи без постојана адреса, светски патници и истражувачи, љубовници, патописци, спортисти и дипломати. Станува збор за луѓе родени во знакот на Стрелец.
Тие се со двојна природа: ги привлекува сè што го воздигнува духот и му угодува на телото, можат да бидат подвижници и најголеми хедонисти. Имаат големи апетити, толку многу сакаат да научат и да се трудат… Без многу размислување се впуштаат во љубовна авантура, опасен спортски потфат или ризична работа. Тие се коцкари во срцето, можат да ставам сè на коцка за само една секунда!

Реклама

Во комуникацијата тие се многу отворени, понекогаш премногу директни. Кажуваат што прво ќе им падне на памет, прашуваат се што ги интересира, а понекогаш децата наивно зборуваат за нивните планови. Во суштина, тие се чесни и искрени, па мислат дека и другите се такви.

Дарежливи се, понекогаш екстравагантни, сакаат луксуз, прослави, веселби и друштвени собири. Тие сакаат да бидат таму каде што нешто се случува, тие ќе бидат првите што ќе волонтираат кога нешто треба да се испроба или да му се помогне на некој друг.
Нив ги привлекува сè што е различно; други земји, обичаи, култура, јазици и особено егзотични области. Уживаат во патувањата, не сакаат здодевни работи, ги иритираат малограѓанските форми и озборувачките општества.

Над се го мразат ограничувањето на слободата, чувството дека мора да останат некаде или да направат нешто. Тие сакаат да бидат неограничени и слободни како птица во лет, да одат далеку, да видат сè и да им кажат на другите за тоа.
Тоа е млад дух, со прекрасен естетски изглед, атлетска градба, сака благородни спортови, па тенисот ќе му биде еден од омилените. Стрелецот е елегантен, аристократски, понекогаш бунтовен, ја почитува традицијата, но сепак оди по својот пат.

Стрелецот е свештеник, астролог, пророк. Големите награди, медалите, воените заслуги се токму она што произлегува од силниот Јупитер. За да бидете шампион во спортот или победник во војна, мора да имате силен Јупитер во вашата натална карта.

Стрелецот не е лесен знак за соработка, може да биде строг и арогантен. И тој казнува, но повеќе е непријатно отколку тотално трагично. За некој кој е хедонист по природа, нема поголема казна од тоа да биде лишен од задоволства и пари. Животните апетити на овој знак се големи, но и се остваруваат.

Животот со нив е авантура сама по себе.
– Дарежливи се и секогаш подготвени да дадат, без да очекуваат ништо за возврат.
– Весели се, друштвени и на сите им се допаѓаат.
– Имаат цврсти ставови и се борат за своите верувања.
– Тие се одлично рамо за плачење.
– Со нив секогаш ќе знаете на што сте и што мислат за вас.
– Со задоволство ги споделуваат своите искуства и знаења со другите.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО