Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

Mетална статива падна врз глава на дете во градинка во Струмица

-Реклама-

Во градинка во Струмица на 3 јуни се случи немил настан кога метална статива падна врз глава на дете, предизвикувајќи му сериозни повреди. Според информациите добиени од очевидци, инцидентот се случил кога децата играле на отворено во дворот на градинката.

Реклама

Настанот предизвика голема загриженост меѓу родителите бидејќи според информациите на Струмица Денес од МВР, случајот сѐуште не е пријавен во полиција.

-Реклама-

-Во врска со вашето прашање Ве известуваме дека на 03.06.2024 во СВР Струмица не е пријавен настан случен во градинка во Струмица. СВР Струмица има постапувано по ваков настан по насоки дадени од јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Струмица, стои во соопштението на МВР.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Mетална статива падна врз глава на дете во градинка во Струмица

-Реклама-

Во градинка во Струмица на 3 јуни се случи немил настан кога метална статива падна врз глава на дете, предизвикувајќи му сериозни повреди. Според информациите добиени од очевидци, инцидентот се случил кога децата играле на отворено во дворот на градинката.

Реклама

Настанот предизвика голема загриженост меѓу родителите бидејќи според информациите на Струмица Денес од МВР, случајот сѐуште не е пријавен во полиција.

-Во врска со вашето прашање Ве известуваме дека на 03.06.2024 во СВР Струмица не е пријавен настан случен во градинка во Струмица. СВР Струмица има постапувано по ваков настан по насоки дадени од јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Струмица, стои во соопштението на МВР.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО