Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

Ветерот однесе семафор во Скопје

-Реклама-

Силниот ветер во Скопје предизвика големи материјални штети.

Реклама

Паднати голем број дрвја, откорнати покриви и бутнати семафори е сликата која може да се забележи во поголемиот дел од градот.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Ветерот однесе семафор во Скопје

-Реклама-

Силниот ветер во Скопје предизвика големи материјални штети.

Реклама

Паднати голем број дрвја, откорнати покриви и бутнати семафори е сликата која може да се забележи во поголемиот дел од градот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО