Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

НАЈНОВА ВЕСТ: По ова освежување, повторно на голема врата ни доаѓа Африканската топлина

-Реклама-

Почитувани мои, по ова освежување кое го имаме од денес, а истото ќе се задржи и во текот на утрешниот ден веќе од петок, а особено за време на викендот и во првите денови од следната седмица повторно нашата територија ќе подпадне под влијание на топол бран од Африка.

Реклама

Токму поради ова и температурите ќе бележат тенденција на позначителен пораст, па така тие речиси насекаде ќе надминуваат 30 степени, додека во најтоплите централни и југоисточни предели тие ќе се искачат и до близу 40 степени.

-Реклама-

Многу повеќе детали околу ова очекувајте во следните мои метео објави.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

НАЈНОВА ВЕСТ: По ова освежување, повторно на голема врата ни доаѓа Африканската топлина

-Реклама-

Почитувани мои, по ова освежување кое го имаме од денес, а истото ќе се задржи и во текот на утрешниот ден веќе од петок, а особено за време на викендот и во првите денови од следната седмица повторно нашата територија ќе подпадне под влијание на топол бран од Африка.

Реклама

Токму поради ова и температурите ќе бележат тенденција на позначителен пораст, па така тие речиси насекаде ќе надминуваат 30 степени, додека во најтоплите централни и југоисточни предели тие ќе се искачат и до близу 40 степени.

Многу повеќе детали околу ова очекувајте во следните мои метео објави.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО