Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

ВКЛУЧУВАЊЕ ВО ЖИВО ОД КИЕВ I Владимир Кличко соопшти: Во секој момент може да се случи нaпaд на Киев

-Реклама-

Реклама

-Реклама-

-Реклама-

Киевскиот градоначалник Кличко: Во секој момент може да се случи нaпaд на Киев

Владимир Кличко, припадник на украинските сили за територијална одбрана, поранешен боксерски шампион и брат на градоначалникот на Киев,
за Си-Ен-Ен изјави дека руските војници денеска напаѓаат области низ Украина, а нивна главна цел е главниот град Киев.

– Во наредните денови очекуваме значаен напад на главниот град. Тие се прегрупираат.

Тие се обидуваат да најдат различни стратегии и се обидуваат да го најдат вистинскиот начин и вистинското време.

Значи секој час е важен, а потоа во секој момент очекуваме напад на главниот град, особено, како што реков, во наредните денови.

Нивна цел е главниот град – рече Кличко. Погледнете во моментов што се случува во главниот град на Украина:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ВКЛУЧУВАЊЕ ВО ЖИВО ОД КИЕВ I Владимир Кличко соопшти: Во секој момент може да се случи нaпaд на Киев

-Реклама-

Реклама

Киевскиот градоначалник Кличко: Во секој момент може да се случи нaпaд на Киев

Владимир Кличко, припадник на украинските сили за територијална одбрана, поранешен боксерски шампион и брат на градоначалникот на Киев,
за Си-Ен-Ен изјави дека руските војници денеска напаѓаат области низ Украина, а нивна главна цел е главниот град Киев.

– Во наредните денови очекуваме значаен напад на главниот град. Тие се прегрупираат.

Тие се обидуваат да најдат различни стратегии и се обидуваат да го најдат вистинскиот начин и вистинското време.

Значи секој час е важен, а потоа во секој момент очекуваме напад на главниот град, особено, како што реков, во наредните денови.

Нивна цел е главниот град – рече Кличко. Погледнете во моментов што се случува во главниот град на Украина:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО