Sunday, June 16, 2024
17.8 C
Skopje

ВАЖНО ПРEДУПPEДУВАЊЕ: Поради cooбраќајна неcpeќа, сообpaќајот е во целосен прекин на патот Прилеп – Крушево

-Реклама-

Реклама

-Реклама-

-Реклама-

ВАЖНО ПРEДУПPEДУВАЊЕ: Поради cooбраќајна неcpeќа, сообpaќајот е во целосен прекин на патот Прилеп – Крушево

Во прекин е сообраќајот на регионалниот патен правец Прилеп – Крушево, соопшти Автомото сојузот.

Причина за прекинот на сообраќајот на патот, како што се посочува, е сообраќајна незгода.

Истата се случила во близина на селото Мало Коњари.

Повеќе информации може да очекуваме во текот на вечерта.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ВАЖНО ПРEДУПPEДУВАЊЕ: Поради cooбраќајна неcpeќа, сообpaќајот е во целосен прекин на патот Прилеп – Крушево

-Реклама-

Реклама

ВАЖНО ПРEДУПPEДУВАЊЕ: Поради cooбраќајна неcpeќа, сообpaќајот е во целосен прекин на патот Прилеп – Крушево

Во прекин е сообраќајот на регионалниот патен правец Прилеп – Крушево, соопшти Автомото сојузот.

Причина за прекинот на сообраќајот на патот, како што се посочува, е сообраќајна незгода.

Истата се случила во близина на селото Мало Коњари.

Повеќе информации може да очекуваме во текот на вечерта.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО