Tuesday, May 21, 2024
21.8 C
Skopje

ТАЖНA ВЕСТ: ПОЧИНА ПОЗНАТИОТ НОВИНАР МАРЈАН КАМЕНОВИЌ

-Реклама-

Реклама

-Реклама-

-Реклама-

По кратко бoлeдување пoчина српскиот пејач и новинар Марјан Каменовиќ!

Како што дознава порталот Pink.rs, Каменовиќ пoчинaл по кратко бoлeдување.

На јавноста ќе и остане познат по бројните интервјуа и приказни што ги правел со познати личности.

Како што се дознава Каменовиќ пoчинал по кратко бoлeдување.

Марјан Каменовиќ беше српски телевизиски водител, новинар и пејач. Сними неколку дуети.

(pink.rs)

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ТАЖНA ВЕСТ: ПОЧИНА ПОЗНАТИОТ НОВИНАР МАРЈАН КАМЕНОВИЌ

-Реклама-

Реклама

По кратко бoлeдување пoчина српскиот пејач и новинар Марјан Каменовиќ!

Како што дознава порталот Pink.rs, Каменовиќ пoчинaл по кратко бoлeдување.

На јавноста ќе и остане познат по бројните интервјуа и приказни што ги правел со познати личности.

Како што се дознава Каменовиќ пoчинал по кратко бoлeдување.

Марјан Каменовиќ беше српски телевизиски водител, новинар и пејач. Сними неколку дуети.

(pink.rs)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО