Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИГрадоначалникот Илиевски ја соопшти тaжнaтa вест: Со длабоко жaлeње ја примивме вестта...

Градоначалникот Илиевски ја соопшти тaжнaтa вест: Со длабоко жaлeње ја примивме вестта за cмpттa на нашиот млад сограѓанин

-Реклама-

Градоначалникот на Брвеница Јовица Илиевски ја соопшти тажнaтa вест.

Во целост го пренесуваме статусот на градоначалникот:

Со длабоко жaлeње ја примивме веста за ненајдената cмpт на нашиот млад сограѓанин Бесјан Јашари.

Искрено сочуство до семејството и пријателите.

Почивај во мир Бесјан. – стои во фејсбук статусот

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Градоначалникот Илиевски ја соопшти тaжнaтa вест: Со длабоко жaлeње ја примивме вестта за cмpттa на нашиот млад сограѓанин

Реклама

Градоначалникот на Брвеница Јовица Илиевски ја соопшти тажнaтa вест.

Во целост го пренесуваме статусот на градоначалникот:

Со длабоко жaлeње ја примивме веста за ненајдената cмpт на нашиот млад сограѓанин Бесјан Јашари.

Искрено сочуство до семејството и пријателите.

Почивај во мир Бесјан. – стои во фејсбук статусот

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО