Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИTAЖНA ВЕCT ВО МАКЕДОНИЈА: Со голема тaга ве известуваме дека пoчинa Наталија...

TAЖНA ВЕCT ВО МАКЕДОНИЈА: Со голема тaга ве известуваме дека пoчинa Наталија Николoвска

-Реклама-

TAЖНA ВЕCT ВО МАКЕДОНИЈА:

ЈЗУ Здравствен дом Куманово ја сподели тажната вест, а известувањето го пренесуваме во целост:

Со длабока тага, Ве информираме дека почина Наталија Николовска.

Таа била медицинска сестра од диспанзерот за вaкцинaција во Здравствен Дом во Куманово.

Споменот за неа ќе остане вечен. – стои во известувањето.

Пријателите, роднините, семејството се опростуваат од Наталија само со убави зборови.

Нашата редакција упатува искрено сочуство до семејството.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

TAЖНA ВЕCT ВО МАКЕДОНИЈА: Со голема тaга ве известуваме дека пoчинa Наталија Николoвска

Реклама

TAЖНA ВЕCT ВО МАКЕДОНИЈА:

ЈЗУ Здравствен дом Куманово ја сподели тажната вест, а известувањето го пренесуваме во целост:

Со длабока тага, Ве информираме дека почина Наталија Николовска.

Таа била медицинска сестра од диспанзерот за вaкцинaција во Здравствен Дом во Куманово.

Споменот за неа ќе остане вечен. – стои во известувањето.

Пријателите, роднините, семејството се опростуваат од Наталија само со убави зборови.

Нашата редакција упатува искрено сочуство до семејството.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО