Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

ВО ЖИВО од Украина: Директен пренос од повеќе градови

-Реклама-

Реклама

Киев во моментов е под полициски час што вчера го продолжи градоначалникот Виталиј Кличко.

-Реклама-

Тој објави на Телеграм дека полицискиот час ќе започне во понеделникот во 20 часот и ќе трае до среда.

-Реклама-

– Утре нема да работат продавници, аптеки, бензински пумпи, институции. Затоа, ги молам сите да останат дома или во засолништа. Само оние со посебни дозволи ќе можат да се движат низ градот, изјави вчера Кличко.

Денес е 27 ден откако започна воениот конфликт меѓу Украина и Русија.

Случувањата постојано се менуваат, од минута во минута.

Во продолжение погледнете го директниот пренос од неколку градови во Украина:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ВО ЖИВО од Украина: Директен пренос од повеќе градови

-Реклама-

Реклама

Киев во моментов е под полициски час што вчера го продолжи градоначалникот Виталиј Кличко.

Тој објави на Телеграм дека полицискиот час ќе започне во понеделникот во 20 часот и ќе трае до среда.

– Утре нема да работат продавници, аптеки, бензински пумпи, институции. Затоа, ги молам сите да останат дома или во засолништа. Само оние со посебни дозволи ќе можат да се движат низ градот, изјави вчера Кличко.

Денес е 27 ден откако започна воениот конфликт меѓу Украина и Русија.

Случувањата постојано се менуваат, од минута во минута.

Во продолжение погледнете го директниот пренос од неколку градови во Украина:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО