Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИВО ЖИВО ОД ПАЛЕРМО: Македонските навивачи ги окупираа улиците, песна од сите...

ВО ЖИВО ОД ПАЛЕРМО: Македонските навивачи ги окупираа улиците, песна од сите страни

-Реклама-

Италија ги врши последните подготовки за натпреварот против Македонија во рамките на баражот за СП 2022.

Натпреварот е закажан за утре а Македонија има историска шанса да се пласира на Светско Првенство.

Во Палермо веќе пристигнуваат се повеќе македонски навивачи.

Се очекува на трибините да има над 1000 навивачи кои ќе ја бодрат Македонија.

Во моментов низ кафичите во центарот на Палермо ечи македонска песна и оро.

Се повеќе навивачи пристигнуваат во Палермо и ги окупираат улиците.

Погледнете:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ВО ЖИВО ОД ПАЛЕРМО: Македонските навивачи ги окупираа улиците, песна од сите страни

Реклама

Италија ги врши последните подготовки за натпреварот против Македонија во рамките на баражот за СП 2022.

Натпреварот е закажан за утре а Македонија има историска шанса да се пласира на Светско Првенство.

Во Палермо веќе пристигнуваат се повеќе македонски навивачи.

Се очекува на трибините да има над 1000 навивачи кои ќе ја бодрат Македонија.

Во моментов низ кафичите во центарот на Палермо ечи македонска песна и оро.

Се повеќе навивачи пристигнуваат во Палермо и ги окупираат улиците.

Погледнете:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО