Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИВО ЖИВО ОД ПАЛЕРМО: Погледнете што се случува низ улицита на Палермо,...

ВО ЖИВО ОД ПАЛЕРМО: Погледнете што се случува низ улицита на Палермо, шоу на македонските навивачи

-Реклама-

ВО ЖИВО ОД ПАЛЕРМО: Погледнете што се случува низ улицита на Палермо, шоу на македонските навивачи

Во Палермо веќе пристигнуваат се повеќе македонски навивачи.

Се очекува на трибините да има над 1000 навивачи кои ќе ја бодрат Македонија.

Во моментов низ кафичите во центарот на Палермо ечи македонска песна и оро.

Се повеќе навивачи пристигнуваат во Палермо и ги окупираат улиците.

Погледнете го нашето видео вклучување од Палермо:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ВО ЖИВО ОД ПАЛЕРМО: Погледнете што се случува низ улицита на Палермо, шоу на македонските навивачи

Реклама

ВО ЖИВО ОД ПАЛЕРМО: Погледнете што се случува низ улицита на Палермо, шоу на македонските навивачи

Во Палермо веќе пристигнуваат се повеќе македонски навивачи.

Се очекува на трибините да има над 1000 навивачи кои ќе ја бодрат Македонија.

Во моментов низ кафичите во центарот на Палермо ечи македонска песна и оро.

Се повеќе навивачи пристигнуваат во Палермо и ги окупираат улиците.

Погледнете го нашето видео вклучување од Палермо:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО