Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИ(ВИДЕО) ЛУДО СЛАВЈЕ до доцна во ноќта – хероите запеаја балкански хит!

(ВИДЕО) ЛУДО СЛАВЈЕ до доцна во ноќта – хероите запеаја балкански хит!

-Реклама-

По историската победа, играчите на македонската фудбалска репрезентација славеа до доцна во ноќта.

На натпреварот меѓу Македонија и Италија, не можеше да се смета на Ељиф Елмас, кој и покрај суспензијата сепак беше во тимот и го прослави успехот.

Елмас со неговите соиграчи Чурлинов, Барди, Џани, Николов запеаја балкански хит.

Погледнете како изгледаше тоа:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) ЛУДО СЛАВЈЕ до доцна во ноќта – хероите запеаја балкански хит!

Реклама

По историската победа, играчите на македонската фудбалска репрезентација славеа до доцна во ноќта.

На натпреварот меѓу Македонија и Италија, не можеше да се смета на Ељиф Елмас, кој и покрај суспензијата сепак беше во тимот и го прослави успехот.

Елмас со неговите соиграчи Чурлинов, Барди, Џани, Николов запеаја балкански хит.

Погледнете како изгледаше тоа:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО