Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИ(ФОТО) Бугарска манекенка: „Македонија пишува историја а ние каде сме!?“

(ФОТО) Бугарска манекенка: „Македонија пишува историја а ние каде сме!?“

-Реклама-

Македонските репрезентативци вчера поддршка на трибините имаа и од поранешниот фудбалер Дарко Тасевски.

Тој на трибините навиваше со сојата сопруга Ромина Андонова, која е поранешната бугарска манекенка.

По завршувањето на натпреварот, таа на социјалните мрежи сподели фотографија со интересен коментар: „Македонја шокира и ја исфрли Италија од Мундијалот 2022. Македонија пишува историја, а ние каде сме БГ???.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) Бугарска манекенка: „Македонија пишува историја а ние каде сме!?“

Реклама

Македонските репрезентативци вчера поддршка на трибините имаа и од поранешниот фудбалер Дарко Тасевски.

Тој на трибините навиваше со сојата сопруга Ромина Андонова, која е поранешната бугарска манекенка.

По завршувањето на натпреварот, таа на социјалните мрежи сподели фотографија со интересен коментар: „Македонја шокира и ја исфрли Италија од Мундијалот 2022. Македонија пишува историја, а ние каде сме БГ???.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО