Saturday, May 18, 2024
10.8 C
Skopje

Ш0К! ГОЛEMA TPAГЕДИЈА CE СЛУЧИ: Утринава yбиени се две лица: 15-годишно дете и поранешен борец во Плоче

-Реклама-

Реклама

Утринава околу 8 часот биле убиени две лица, а убиецот набрзо бил уапсен.

-Реклама-

Немилиот настан се случил во Плоче, додека убиецот бил лишен од слобода во Опузен.

-Реклама-

Загинаа малолетно лице и средовечен маж, поранешен борец. Уbиствата се случиле на две различни локации.

Мотивите за двојното убиство не се познати, но се претпоставува дека 15-годишникот не бил цел на напaдот.

Во тек е истрага.

Убиецот наводно дошол на местото на злосторството во Југо 45, а на неговото апсење на бензинската пумпа во Опузен му претходела пукање, јавуваат локалните медиуми. Засега не е познато што направил откако ја напуштил функцијата.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Ш0К! ГОЛEMA TPAГЕДИЈА CE СЛУЧИ: Утринава yбиени се две лица: 15-годишно дете и поранешен борец во Плоче

-Реклама-

Реклама

Утринава околу 8 часот биле убиени две лица, а убиецот набрзо бил уапсен.

Немилиот настан се случил во Плоче, додека убиецот бил лишен од слобода во Опузен.

Загинаа малолетно лице и средовечен маж, поранешен борец. Уbиствата се случиле на две различни локации.

Мотивите за двојното убиство не се познати, но се претпоставува дека 15-годишникот не бил цел на напaдот.

Во тек е истрага.

Убиецот наводно дошол на местото на злосторството во Југо 45, а на неговото апсење на бензинската пумпа во Опузен му претходела пукање, јавуваат локалните медиуми. Засега не е познато што направил откако ја напуштил функцијата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО